«عاشورا و افق گشایی در دانش اجتماعی» در شبکه چهار بررسی می شود

به نقل از سایت اخبار دین و اندیشه :    

به گزارش خبرگزاری مهر، مالک شجاعی در دومین برنامه از «ضیافت عاشورایی» میزبان حضور آیت الله احمد مبلغی، استاد حوزه و عضو مجلس خبرگان رهبری و رییس مرکز تحقیقات اسلامی مجلس شورای اسلامی خواهد بود.

«ضیافت عاشورایی» امشب قصد دارد با توجه به دیدگاه های مختلفی که در باب سرآغاز دانش اجتماعی در بین اندیشمندان و جامعه شناسان وجود دارد، به طرح این پرسش جدی بپردازد که آیا نخبگان جهان اسلام در دو نهاد علمی حوزه و دانشگاه به امکان و شیوه طرح مباحث دانش اجتماعی با توجه به سرمایه های فرهنگی و ظرفیت های بی نظیر میراث دینی ما همچون عاشورا و قیام حسینی اندیشیده اند ؟پرسش دیگر اینکه برای قدم نهادن در این راه دشوار معرفتی از کجا باید آغاز کرد و با چه روشی با مسائل مواجه شد ؟ این قسمت از برنامه سهم خود را برداشتن گام کوچکی در این مسیر می داند.

برنامه «ضیافت عاشورایی» با اجرا و سردبیری مالک شجاعی و تهیه کنندگی علیرضا فالیزی کاری از گروه فرهنگ و اندیشه شبکه چهارسیما است که ویژه ایام محرم تولید و هرشب ساعت ۲۳ از این شبکه پخش می شود.

برچسب ها:

دین و اندیشه

143
0 0

لینک های مفید