به نقل از سایت اخبار دین و اندیشه : به گزارش خبرگزاری مهر، برنامه گفت وگوی فرهنگی با موضوع یادمان شهدا؛ کارکردها و ضرورت های هنری با حضور حجت الاسلام و المسلمین محمدحسین آقامحمدی مدیر شبکه تبلیغی سازمان تبلیغات اسلامی استان تهران از شبکه رادیویی گفت و گو پخش شد.
حجت الاسلام آقامحمدی با بیان اینکه زنده نگه داشتن تاریخ شهرها با بحث شهدا کاملا متفاوت است افزود: ممکن است تاریخ شهرها فراموش شده باشند اما شهدا همواره زنده اند.
مدیر شبکه تبلیغی سازمان تبلیغات اسلامی استان تهران گفت: برای زنده نگه داشتن جامعه باید موجود زنده ای به جامعه اهدا کنیم که این موجود زنده همان شهدا هستند و یکی از کارایی های یادمان شهدا نیز دقیقا احیای جامعه است.
وی درخصوص جایگاه زبان هنر در یادمان های شهدا اظهار داشت: یادمان ها در اوایل انقلاب کاملا مردمی بودند و در حقیقت خود مردم یادمان هایی را برگزار و مسئولان هم حمایت می کردند اما آنچه که در حال حاضر می تواند هنر واقعی زنده تر کردن جامعه ایران را به رخ بکشاند این است که نهادها و سازمان های ذیربط کار را به مردم واگذار کنند.
حجت الاسلام آقامحمدی در ادامه، حکومتی و دولتی کردن این کار را به شدت مضر دانست و متذکر شد: هنر درون سازمانی هنر واقعی نیست بلکه هنر واقعی از مردم سرچشمه می گیرد.
مدیر شبکه تبلیغی سازمان تبلیغات اسلامی استان تهران با اشاره به ویژگی های مذهبی یادمان شهدا گفت: اسلامی بودن یادمان ها از جمله ضروریات در ساخت یادمان هاست البته مردمی شدن یادمان ها به معنای ساخت غیرتخصصی آن نیست بلکه هنرمندان نیز از خود مردم اند و این یادمان ها را می سازند.
وی مطرح کرد: یادمان ها فقط محدود به ساخت مکان نمی شوند یادمان ها علاوه بر جنبه مکانی باید به قلب های مردم نیز نفوذ کند.
حجت الاسلام آقامحمدی در پایان ابراز داشت: تأثیر شهدا بر اجتماع از این روست که حول محور ولی خدا حرکت اجتماعی کردند. شهدا برای معرفت به دین و اهل بیت (ع)، خود را نادیده گرفتند تا آرمان های دین در جامعه پیاده شود لذا ضروری است که یادمان شهدا بر مبنای همین محور و دیدگاه شهدا ساخته شوند.