به نقل از سایت اخبار دین و اندیشه : به گزارش خبرنگار مهر، کتاب «معنای اخلاقی طبیعت؛ مکتب داروین، نیچه و انتقادات آن» اثر پیتر جی وودفورد منتشر شد. در معرفی این اثر آمده است؛
تحولات بیولوژیک چه چیزی در مورد طبیعت دین، ارزشهای اخلاقی، یا حتی معنا و مقصود زندگی به ما میگویند؟ معنای اخلاقی طبیعت با بررسی اهمیت یک بحث متقدم –و به نادرستی مغفول—از داروین در آلمان اواخر قرن نوزدهم، نوری جدید بر این سؤالات ماندگار میاندازد.
ما(نوینسده کتاب) با فردریک نیچه شروع میکنیم که نوشتههایش یکی از اولین تقابلات با سنت مسیحی بود و از منابعی از اندیشه داروینی استفاده میکرد. «فلسفه زندگی» از توجه او به ایدههای متحولی ایجاد شد که پاسخهایی را از دیگر اندیشمندان پرنفوذ شامل فرانز اوربک، جورج سیمل و هاینریش ریکرت برانگیخت. این انتقادات همگی چالشهای منطقیای به استفاده نیچه از علوم بیولوژیک جدیداً تغییر یافته، مذاکراتش بین علم و دین، و تفاسیر او از مضامین اندیشه داروینی وارد کردند. آنها همچنین راههای جایگزینی برای بررسی سؤال منحصربهفرد نیچه در مورد الزام تحول بیولوژیک «برای زندگی» پیشنهاد نمودند.
در قلب این مباحث، مجادلاتی در مورد رابطه حقایق و ارزشها، مکان مقصود الهی در ادراک اقدام غیرانسانی و انسانی، مفهوم زندگی و این سؤال وجود داشت که آیا علوم میتوانند منابعی را برای ارضای تلاش انسانی برای کشف منابعی از ارزش را در فرایندهای بیولوژیک ارائه کنند یا نه. معنای اخلاقی طبیعت بر پسزمینه تاریخی این سؤالات تکیه میکند و راههای کاملی را آشکار مینماید که طی آنها در مباحث فلسفی معاصر خود را نشان میدهد.
این کتاب در ۲۰۸ صفحه، توسط انتشارات دانشگاه شیکاگو در سال ۲۰۱۸ منتشر شده است.